Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Nieuwe serie webinars in de Collegetour

26 maart 2021

Na het succes van de vorige collegetour. Starten we vanaf 15 april met een nieuwe serie webinars voor maatschappelijke organisaties om elkaar te inspireren en nieuwe ideeën op te doen! 

Deze collegetour geven we je praktische handvatten hoe je de zichtbaarheid van jouw organisatie kunt vergroten en zoomen we alvast in op de werving en behouden van vrijwilligers en hoe je daar op een verfrissende manier naar kunt kijken!

Kortom een flinke dosis nieuwe inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt! Klik op onderstaande webinars voor meer info en inschrijven. Je kunt je inschrijven voor de hele serie maar ook voor een enkele.

Online Collegetour: Profileren kun je leren
Donderdag 15 april (19.30-20.45)

In deze webinar wordt duidelijk hoe je je organisatie  met een paar slimme tools (nog) beter kunt profileren. Immers als je niet gevonden wordt kunnen mensen ook niet voor je kiezen;). Verbeter de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw organisatie op een leuke en creatieve manier! In deze webinar leer je de buitenwereld zien waar jij als organisatie voor staat. Aan de hand van voorwerpen ontdek je welke thema’s je kunt gebruiken om jouw organisatie zichtbaar te maken. Dit helpt je om nieuwe vrijwilligers te werven, je doelgroep aan te trekken en sponsoren aan te sporen in jouw organisatie te investeren. Deze webinar is actief en verrassend!

Online Collegetour: De Vrijwilligersreis
Donderdag 20 mei (19.30-20.45)

Iedere vrijwilliger maakt een 'reis' door als hij binnenkomt bij jouw organisatie. Hoe deze reis verloopt is belangrijk voor de vrijwilliger om een keuze te maken of hij zich bij jouw organisatie wil aansluiten of niet. Deze webinar leert je op een andere manier kijken naar werving en binding van vrijwilligers volgens het principe van de klantreis (customer journey) om zo beter op klantbehoeften (de vrijwilliger) in te kunnen spelen. 

Online Collegetour: Het Nieuwe Werven
Donderdag 10 juni  (19.30 - 20.45 uur)

Vrijwilligers werven, soms lijkt het alsof je aan een dood paard loopt te trekken. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In deze workshop verplaats je je in de nieuwe vrijwilliger en leer je de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven wordt weer leuk!


Webinars door Heleen van Egmond

Heleen is een ervaren trainer en inspirator als het gaat over hoe je op een moderne manier, snel en effectief de juiste mensen binnenhaalt. Vanuit haar onderneming The Happy Volunteer geeft ze je vernieuwende adviezen in de werving van vrijwilligers.

'Het is mijn missie is om vrijwilligersorganisaties te helpen, te inspireren en vernieuwende inzichten mee te geven. Ik gebruik de ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk bij diverse vrijwilligersorganisaties en mijn eigen vrijwilligerswerk om een ander perspectief te laten zien.''

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen