Naar main content
Gesloten (ivm Coronamaatregelen) Plan route

De juiste KLiK!

Agenda

Online Collegetour: De vrijwilligersreis

20 mei 2021

Door Heleen van Egmond (Donderdag 20 mei - 19.30- 20.45)

Als iemand vrijwilliger wordt, maakt hij een 'reis'. Vanaf het punt waarop hij de organisatie leert kennen tot het punt waarop hij na een periode van vrijwilligerswerk afscheid neemt. Deze vrijwilligersreis wil je optimaal maken. Want daarmee creëer je een ambassadeur voor het leven.

Je kent het vast, een potentiële vrijwilliger die eerst enthousiast lijkt, maar dan toch afhaakt Of binnenkomt en dan weer weggaat voor hij of zij goed en wel ingewerkt is? Het kan voorkomen worden door de 'vrijwilligersreis' te verbeteren. 

Heleen van Egmond neemt je in deze verrassende webinar mee in hoe je deze 'reis' kunt optimaliseren.

  • Wat is een vrijwilligersreis?
  • Hoe verbeter je de vrijwilligersreis zodat de vrijwilliger bij elk contact positiever wordt?
  • Tips en tricks om gelijk mee aan de slag te kunnen. 

De vrijwilligersreis optimaliseren is ook nog eens leuk. Je gaat kijken wat je kunt verbeteren en hoe je in alles extra waarde, plezier en gemak kunt toevoegen. Zo maak je de ervaring positief en zorg je ervoor dat enthousiaste vrijwilligers ook enthousiast blijven.

Deze webinar is de tweede in een serie van drie inspirerende webinars van Heleen van Egmond. De andere webinars zijn 'Profileren kun je leren (15 april) en 'Het nieuwe werven' (10 juni).

Ook geinspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze collegetour!(De webinars zijn afzonderlijk uiteraard ook te volgen).


Over Heleen van Egmond

Heleen is een ervaren trainer en inspirator als het gaat over hoe je op een moderne manier, snel en effectief de juiste mensen binnenhaalt. Vanuit haar onderneming The Happy Volunteer geeft ze je vernieuwende adviezen in de werving van vrijwilligers.

'Het is mijn missie is om vrijwilligersorganisaties te helpen, te inspireren en vernieuwende inzichten mee te geven. Ik gebruik de ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk bij diverse vrijwilligersorganisaties en mijn eigen vrijwilligerswerk om een ander perspectief te laten zien.''De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeenten. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven waardoor  je je werk nog beter kunt uitvoeren.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen