Naar main content

De juiste KLiK!

Agenda

Online Collegetour: Het nieuwe werven

10 juni 2021

Door Heleen van Egmond (Donderdag 10 juni 19.30 - 20.45) 

Vrijwilligers werven, soms lijkt het alsof je aan een dood paard loopt te trekken. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In deze workshop verplaats je je in de nieuwe vrijwilliger en leer je de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven wordt weer leuk!

  • Wat kun je doen om vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken?
  • Hoe denkt een potentiële vrijwilliger en wat maakt dat iemand wel of niet kiest voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie?
  • Wie zijn je je echte concurrenten ? (Spoiler: het is niet wie je denkt dat het is) 

Bij elke kernvraag hoort een praktische oefening waarin je de informatie direct kunt toepassen op je eigen organisatie. Je krijgt in deze webinar tips die snel toepasbaar zijn en met een kleine moeite groot resultaat opleveren. Dan kom jij weer toe aan dingen die nu blijven liggen.

Ook geinspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze collegetour! (De webinars zijn afzonderlijk uiteraard ook te volgen).

Over Heleen van Egmond

Heleen is een ervaren trainer en inspirator als het gaat over hoe je op een moderne manier, snel en effectief de juiste mensen binnenhaalt. Vanuit haar onderneming The Happy Volunteer geeft ze je vernieuwende adviezen in de werving van vrijwilligers.

'Het is mijn missie is om vrijwilligersorganisaties te helpen, te inspireren en vernieuwende inzichten mee te geven. Ik gebruik de ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk bij diverse vrijwilligersorganisaties en mijn eigen vrijwilligerswerk om een ander perspectief te laten zien.''


De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeenten. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven waardoor  je je werk nog beter kunt uitvoeren.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen