Naar main content
Gesloten (ivm Coronamaatregelen) Plan route

De juiste KLiK!

Agenda

Online Collegetour: Profileren kun je leren

15 april 2021

Door Heleen van Egmond 

Donderdag 15 april (19.30- 20.45) 

Zichtbaar worden voor vrijwilligers is belangrijk als je nieuwe vrijwilligers wilt aantrekken.  In deze eerste webinar van Heleen van Egmond leer je op een inspirerende manier hoe jouw organisatie aantrekkelijker wordt. 

Profileren is iets dat veel vrijwilligersorganisaties lastig vinden. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is profileren niet moeilijk. Het is juist leuk en sterker nog, we doen het de hele dag door!

 - Hoe werkt profileren? - Hoe werkt herkenbaarheid? Hoe kan je dit inzetten? - Werken met thema's en voorwerpen om jouw organisatie zichtbaar te maken.

In deze webinar wordt duidelijk hoe je jezelf kunt profileren. Aan de hand van voorwerpen ontdek je welke thema’s je kunt gebruiken om jouw organisatie beter zichtbaar te maken voor vrijwilligers. De webinar is actief en verrassend (geen PowerPoint). De vragen die we gebruiken, krijg je mee om als inspiratiebron te gebruiken. 

Deze webinar is de eerste in een serie van drie inspirerende webinars van Heleen van Egmond. De andere webinars zijn 'De vrijwilligersreis' (20 mei) en 'Het nieuwe werven' (10 juni).

Ook geinspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze collegetour! (De webinars zijn afzonderlijk uiteraard ook te volgen).


Over Heleen van Egmond

Heleen is een ervaren trainer en inspirator als het gaat over hoe je op een moderne manier, snel en effectief de juiste mensen binnenhaalt. Vanuit haar onderneming The Happy Volunteer geeft ze je vernieuwende adviezen in de werving van vrijwilligers.

'Het is mijn missie is om vrijwilligersorganisaties te helpen, te inspireren en vernieuwende inzichten mee te geven. Ik gebruik de ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk bij diverse vrijwilligersorganisaties en mijn eigen vrijwilligerswerk om een ander perspectief te laten zien.''


De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeenten. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven waardoor  je je werk nog beter kunt uitvoeren.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen