Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Ontdek je vrijwilligerskracht

3 juni 2021

Ontdek je vrijwilligerskracht!

In Nederland zetten jaarlijks al miljoenen mensen zich vrijwillig in voor anderen en hun omgeving. Dat is en lijkt heel veel, maar de helft van alle Nederlanders boven de 15 doet dit nog niet.

Naast de bestaande behoefte aan vrijwilligers voor maatschappelijke activiteiten zoals voor besturen, natuuronderhoud, plezier, aandacht, schoonheid, veiligheid, dagbesteding en opvang, draagt vrijwilligerswerk bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals toenemende armoede, eenzaamheid en behoefte aan zorg.

Maar het is ook goed om te weten dat veel vrijwilligers blij worden van het doen van vrijwilligerswerk. Het geeft hen namelijk een goed gevoel, mensen die vrijwilligerswerk doen zijn gelukkiger blijkt uit onderzoeken.

Je doet er toe, betekent iets, draagt bij aan, maakt het verschil, ontmoet andere mensen en leert nieuwe dingen. Kortom je maakt blij en je wordt blij.

Ontdek ook jouw vrijwilligerskracht!  Ben jij een luisteraar, een regelaar, een vooruitkijker, een gangmaker, een verbinder, een steunpilaar, een doener of een beslisser ?

Check hier jouw vrijwilligerskracht en ontdek hoeveel leuke en verschillende vrijwilligersvacatures er zijn.

Mensen maken Nederland… doe mee, ontdek jouw vrijwilligerskracht en plof daarna lekker neer op de vrijwilligers vacaturebank van KliK om te bekijken welke leuke vacatures er in Vlaardingen allemaal zijn. 

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen