Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Aftrap Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021

30 november 2020

Op woensdag 2 december start het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met de campagne Mensen maken Nederland. Een heel jaar staat vrijwillige inzet voor een ander in de spotlight. 

Heb je hart voor vrijwilligerswerk? Of ben je benieuwd welke rol vrijwilligerswerk speelt in onze (jouw) samenleving? Kijk dan mee op 2 december van 15.30 tot 16.30 uur! Via www.mensenmakennederland.tv 


In gesprek over een essentieel onderwerp

Verschillende sprekers zorgen onder leiding van Irene Moors voor een scherp gesprek over een essentieel onderwerp. Vrijwillige inzet is immers heel belangrijk voor onze samenleving en het doen van vrijwilligerswerk is niet altijd vanzelfsprekend. Van de 14,7 miljoen mensen ouder dan 15 jaar doen er bijna 7 miljoen vrijwilligerswerk. Waarom doen de andere 8 miljoen het niet? Wat missen zij eraan? Wat betekent vrijwillige inzet voor Nederland, juist nu, in deze tijd? Wat betekent het voor het elk mens afzonderlijk? Waarom zou je je ergens vrijwillig voor inzetten? Hoe staat het ervoor met vrijwillige inzet in Nederland? Wat kunnen bedrijfsleven, fondsen en onderwijs betekenen in wat we voor elkaar over hebben? Moeten zij meer op vrijwillige inzet inzetten?

Kortom een hele hoop interessante vragen die ons kunnen helpen bij het versterken van het vrijwilligerswerkveld in Vlaardingen.

 

2021

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 zullen er in het hele land, en dus ook in Vlaardingen, activiteiten georganiseerd worden die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen