Naar main content
Gesloten (ivm Coronamaatregelen) Plan route

De juiste KLiK!

Nieuws

Vlaardingen helpt!

20 maart 2020

We leven momenteel in een bijzonder wereld. De vergaande maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, hebben grote impact op mensen. Vooral de kwetsbare groepen, zoals ouderen en mensen met een minder goede gezondheid ondervinden problemen.

De mensen waar al die Vlaardingse vrijwilligersorganisaties zich met hart en ziel voor inzetten worden nu minder makkelijk bereikt.

Nieuwe initiatieven
Maar waar deuren dichtgaan, gaan andere weer open. Met veel creativiteit, daadkracht en ondernemerschap worden nieuw initiatieven in het leven gebracht om deze kwetsbare groepen toch de helpende hand te reiken. Hulp die gevonden moet worden door de mensen die het nodig hebben.

Gezamenlijke aanpak
KLiK Vrijwilligers Vlaardingen en de gemeente Vlaardingen maken een overzicht van deze initiatieven. Zo wordt het voor burgers én vrijwilligersorganisaties gemakkelijker om te zien wat er allemaal aan hulp wordt geboden, waar burgers kunnen helpen en organisaties zien welke hulp nog nodig is.

Aanmelden op Vlaardingenhelpt.nl

Op Vlaardingenhelpt.nl vind je het huidige overzicht van initiatieven die momenteel bij ons in beeld zijn. Jouw initiatief kan hier ook op komen te staan. Vul het aanmeldformulier in en jouw hulp wordt gemakkelijker gevonden voor hen die het nodig hebben.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen