Naar main content
Vandaag zijn wij geopend tussen 14:00 - 17:00. Plan route

De juiste KLiK!

Nieuws

5 tips om jouw vacatures onder de aandacht te brengen.

23 mei 2019

Onze nieuwe website biedt meer mogelijkheden om je organisatie en vacature(s) nog beter onder de aandacht te brengen.

Hieronder 5 handige tips om jouw vrijwilligersvacature(s) meer in de ‘spotlights’ te zetten:

 Tip 1 – Plaats een passende foto bij de vacature
‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. KLiKvrijwilligers.nl biedt de mogelijkheid om een aansprekende foto bij elke vacature te plaatsen. Dit vergroot de zichtbaarheid van jouw vacature op onze website en zorgt er voor dat potentiele vrijwilligers nieuwsgierig worden om door te klikken. Zie het als een digitaal visitekaartje!

 Tip 2 – Vul het organisatieprofiel zo volledig mogelijk in
Elke organisatie die een vacature plaatst, heeft op de website een eigen ‘organisatiepagina’. Op deze pagina staat naast een korte pakkende beschrijving van jouw organisatie ook vacatures, die bij jullie organisatie beschikbaar zijn. Daarnaast is er ruimte om een organisatielogo te plaatsen met een verwijzing naar jullie eigen website! Kortom een mooie plek om je eigen organisatie goed te presenteren. Wil je mensen interesseren om bij jou vrijwilligerswerk te komen doen, dan is het verstandig om het organisatieprofiel zo volledig mogelijk te vullen.

Tip 3 – Al eens gebruik gemaakt van onze Wervingstool?
In deze (mede door KLiK) ontwikkelde tool vind je praktische informatie en concrete opdrachten, die je helpen bij het vinden van de juiste vrijwilligers voor jouw vrijwilligersklus én het opstellen van een wervende vacaturetekst. Een superhandig hulpmiddel om een wervingsactie te starten en mensen met een prikkelende vacaturetekst nieuwsgierig te maken voor jouw klus!. Meer info?

 Tip 4 ­– Deel je vacature via Social Media
Social media is een ideaal middel om vacatures onder de aandacht te brengen. Via de detailpagina van jouw vacature kun je eenvoudig de vacature via Social Media delen binnen je netwerk.

Tip 5 – Vrijwilligers nodig bij Evenementen of kortdurende klussen? Maak gebruik van de Flexpool!
In de Flexpool worden kortdurende klussen en evenementen actief aangeboden aan vrijwilligers die zich daar voor hebben aangemeld. Interessant voor mensen die graag flexibel vrijwilligerswerk willen doen. Heb je een kortdurende klus of evenement waar je nodig vrijwilligers voor zoekt? Dan kun je via de Flexpool  jouw klus onder de aandacht brengen. Klik dan op het vinkje ‘Flexpool’ op de detailpagina van de vacature.

 We vinden het erg prettig om u ervaringen in het gebruik van de website terug te horen. Zo maken we de site met elkaar nog beter! Mocht u tips/ vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat uiteraard graag.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen