Naar main content

De juiste KLiK!

Vrijwilligerspas

M. Vrijwilligers
M. Vrijwilligers
coordinator
Vrijwilligersorganisatie

De Vrijwilligerspas

Met de vrijwilligerspas ontvang je als vrijwilliger allerlei leuke aanbiedingen en acties van lokale ondernemers en organisaties uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De pas is namelijk een waardering voor het goede werk dat je als vrijwilliger doet en wordt mogelijk gemaakt door de drie gemeenten en de lokale ondernemers en organisaties.

De drie gemeenten zijn trots op wat jij als vrijwilliger doet voor anderen en voor de stad. Zij zijn daarom blij dat ze je de vrijwilligerspas cadeau kunnen doen waaraan jij plezier kunt beleven. De pas kun je onderaan deze pagina aanvragen.

De pas vraag je aan door je eerst in te schrijven bij KLiK Vrijwilligers. Via deze inschrijving kun je aangeven dat je een vrijwilligerspas wilt ontvangen. 

Wat voor leuke aanbiedingen zijn er nu zoal voor jou? Op deze pagina staat het aanbod van verschillende ondernemers uit de Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Op vertoon van je pas ontvang je de korting. De aanbiedingen worden gedurende het jaar aangevuld en/of ververst. Bekijk daarom regelmatig deze pagina en houdt onze sociale media in de gaten. Hierop posten we verschillende aanbiedingen en tijdelijke acties.

Wij wensen je veel plezier met je vrijwilligerspas!

Vraag hier je vrijwilligerspas aan

Aanvragen

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen