Naar main content
Vandaag zijn wij geopend tussen 14:00 - 17:00. Plan route

De juiste KLiK!

Vrijwilliger worden? Kom naar de Vrijwilligersmarkt!Maak blij, word blij! Dat is het thema van de eerste regionale Vrijwilligersmarkt georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam en KLiK Vrijwilligers Vlaardingen. Een markt waar jij kan ontdekken hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is en dat er echt voor ieder talent wel iets te vinden is.

Ruim 80 organisaties uit Vlaardingen en Schiedam kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Zij willen jou laten zien wat een mooie en bijzondere activiteiten zij organiseren voor de stad en haar inwoners. Het maakt niet uit of je nu jaarlijks helpt een festival te organiseren, maandelijks je buurt wil helpen opruimen, tweewekelijks kleine reparaties verricht of wekelijks met een buurtbewoner naar de film gaat, het vrijwilligerswerk is nodig, jij bent nodig.

We nodigen je daarom van harte uit om donderdag 26 september, van 15.00 – 19.30 uur, langs te komen in de Margriethal (Nieuwe Damlaan 5) in Schiedam. Maak blij, word blij, je ondervindt het al bij ons op de markt.

Talententest
Weet je nog niet precies wat je leuk vindt om te doen? Geen probleem. Op de markt kun je gratis een talententest doen. Deze test helpt je om erachter te komen wat je goed kunt én waar je blij van wordt. Vervolgens kun je heel gericht de markt op om te ontdekken welke leuke vacatures voldoen aan jouw wensen.

Divers
Op de markt ontdek je hoe divers vrijwilligerswerk is en dat je dit werk ook nog eens kunt doen bij een organisatie die bij jou past. Jouw levenservaring, talent of passie je kunt het ergens ten goede inzetten. En bestaat jouw activiteit echt nog niet, dan zijn er altijd nog mogelijkheden om zelf een initiatief op te zetten.

Vrijwilligerspas
En ga je uiteindelijk vrijwilligerswerk doen, dan ontvang je van de gemeente Schiedam of Vlaardingen een vrijwilligerspas. Met de pas  ontvang je allerlei aantrekkelijke kortingen bij lokale ondernemers. Je vrijwillige inzet wordt zo nog eens extra beloond.

Allemaal redenen om donderdag 26 september a.s. langs te komen in de Margriethal in Schiedam en te ontdekken hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is.

Tot dan! We kijken uit naar je komst.Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen