Naar main content

De juiste KLiK!

Organisatie

Stichting Meredia

Stichting Meredia

Locatie: Smetanalaan 110, 3122 HR, Schiedam

Website: https://www.meredia.nl

Problemen in onze multiculturele samenleving ontstaan veelal doordat men niet bekend is met elkaars gewoontes, normen en waarden. Stichting Meredia wil het wederzijdse respect en vertrouwen tussen mensen van verschillende culturen bevorderen door het stimuleren van de interculturele dialoog. Bij alle activiteiten staat de regenboog centraal als een terugkerend symbool. De regenboog is een universeel begrip van licht, dat mensen in alle culturen en landen kennen. Interreligieuze activiteiten vormen hierbij een belangrijk onderdeel.Meredia levert haar bijdrage aan de maatschappij door:

het verzorgen van gastlessen op scholen waarbij ook ouders betrokken worden,
het organiseren van kleinschalige activiteiten, zoals samen muziek maken, koken en eten met elkaar en toneelspel. Hierbij is het uitgangspunt het op een laagdrempelige manier leren van elkaar door open te staan voor elkaar,
het organiseren van bijeenkomsten met en voor organisaties en personen die zich inzetten voor onze multiculturele samenleving, om zo gezamenlijke doelen te stellen en mogelijkheden te zoeken om deze te bereiken.

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen