Naar main content

De juiste KLiK!

Organisatie

Seniorenwelzijn

Seniorenwelzijn

Locatie: Postbus 925, 3100 AX, Schiedam

Website: www.seniorenwelzijn.nl

Seniorenwelzijn zet zich in om het welzijn en de zelfredzaamheid van zelfstandig wonende senioren (55+) in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam te vergroten. Samen met ongeveer 300 betrokken vrijwilligers dragen onze medewerkers bij aan het bevorderen en ontwikkelen van een goede sociale contacten, fysieke en mentale gezondheid, meedoen en zingeving.

Behalve met onze vrijwilligers werken wij ook samen met het sociaal netwerk van de senioren, wijkbewoners, verenigingen, huisartspraktijken, zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties en de gemeente. Wij zijn actief bij senioren thuis, op locaties in verschillende wijken en in onze ontmoetingscentra.

Waarom vrijwilligerswerk bij Seniorenwelzijn?
Vrijwilligerswerk bij Seniorenwelzijn is er voor iedereen. Of je nu studeert, vrijwilligerswerk naast je baan of gezin wilt doen of tijdens je pensioen. Samen met andere vrijwilligers of alleen. Om je cv uit te breiden, sociale contacten op te doen of juist om jouw kennis en ervaring te delen. Bij ons kan dat.

Heb jij ook een groot hart voor senioren? Met vrijwilligerswerk bij Seniorenwelzijn maak je het verschil voor senioren in jouw wijk en stad en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We kijken graag samen met jou naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw talenten en wensen. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding, een gratis VOG en leuke en interessante informatiebijeenkomsten en workshops.


Seniorenwelzijn is onderdeel van netwerkorganisatie Stichting Onder Een Dak

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen