Naar main content
Gesloten (ivm Coronamaatregelen) Plan route

De juiste KLiK!

Agenda

Webinar Creatief omgaan met uitdagingen

28 oktober 2020

In een tijd van verandering kun je wel wat inspiratie gebruiken om succesvol te blijven met jouw vrijwilligersorganisatie. Verandering is vanzelfsprekend maar brengt ook uitdagingen mee. KLiK Vrijwilligers Vlaardingen en het Servicepunt vrijwilligers presenteren daarom alweer de vijfde webinar binnen de serie webinars ‘de Collegetour’ genaamd ‘Creatief omgaan met uitdagingen’!

Tijdens de webinar zullen we inzoomen op de impact van verandering op mens en organisatie aan de hand van het verandermodel van Elizabeth Kubler Ross. Deelnemers krijgen inzicht in de fasen van verandering en handvatten mee over hoe zij om kunnen gaan met veranderingen. We maken daarnaast kennis met hoe je creatief denken kunt inzetten om problemen op te lossen. Je kunt deze sessie als losstaand onderdeel volgen, je loopt dan weg met inspiratie en inzichten. Het is tevens een introductie op de exclusieve training ‘Creatief denken’, meer informatie daarover kun je hieronder vinden.

Over de spreker :

Fernando Monteiro is de mede-oprichter van Q-link Training en Coaching. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot experts op het gebied van (team) ontwikkeltrajecten voor teams binnen organisaties die onderhevig zijn aan verandering. Zijn passie is teams en individuen verder helpen met het ontwikkelen van hun competenties en vaardigheden. 

Q-link Training en Coaching is een praktijkgericht trainingsbureau die vernieuwing brengt.   

Inschrijven kan via deze link


 

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen