Naar main content

Leren is leuk!

Academie

Omgaan met agressie

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt en die te maken kan krijgen met agressie van cliënten, familie of collega’s. Uiteraard steken vrijwilligers ook iets op van het volgen van deze elearning.

Doel

Na het volgen van deze e learning heb je meer kennis over hoe om te gaan met agressie, wat wel te doen of wat juist niet.

Goed om te weten

Free Learning is de meest gebruikte website voor en door iedereen in zorg en welzijn die graag leert door middel van e-learning. LOCOmotion en Vilans ondersteunen zorgverleners via Free Learning met vrij toegankelijke actuele kennis bij hun dagelijkse, waardevolle werk.

Alle free-learning modules zijn gratis, voor iedereen en overal toegankelijk. Je maakt je module op je werkplek of thuis op de bank en je hoeft je niet voor te bereiden. Onze filosofie is dat je het beste leert door vragen te beantwoorden. Als je 80% van de vragen van een module goed hebt beantwoord, kun je een certificaat uitprinten (gratis) en soms een accreditatiepunt aanvragen (€ 4,-). Score niet gehaald? Herhaal de module net zo vaak als je wilt. Klik op een module en je kunt direct beginnen.

Laden...
Terug naar alle trainingen
Omgaan met agressie

Training details

Naam:Omgaan met agressie Doelgroep:Vrijwilligers Categorie:E-learning

Uitvoerende organisatie

KLiK Vrijwilligers
Bekijk organisatie

Help je netwerk en deel

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen