Naar main content

De juiste KLiK!

Organisatie

Stichting Onder Een Dak (STOED)

Stichting Onder Een Dak (STOED)

Locatie: Zuidvliet 111A, 3141AP, Maassluis

Website: https://www.stoed.nl

Elk mens is kwetsbaar. Sommigen (veel) meer dan anderen. Voor die eersten zijn wij er. Samen met deze kwetsbaren, hun netwerk en andere organisaties werken wij voor hen aan perspectief en groei. Dit doen we o.a. op het gebied van werk, relaties, vrije tijd en wonen . Hierdoor voegen we waarde toe aan het leven van deze kwetsbare mensen en bevorderen we een gelijkwaardige plek voor hen in onze samenleving.

Waarom vrijwilligerswerk bij Stoed?

Vrijwilligerswerk bij Stoed is er voor iedereen. Of je nu studeert, vrijwilligerswerk naast je baan wilt doen, naast het zorgen voor je gezin of tijdens je pensioen. Samen met andere vrijwilligers of alleen. Om je cv uit te breiden, sociale contacten op te doen of juist om jouw kennis en ervaring te delen. Bij ons kan dat. Zet je in voor bezoekers, bewoners of deelnemers of ga aan de slag met een van de projecten op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Met vrijwilligerswerk bij Stoed maak je het verschil voor kwetsbare mensen in jouw stad en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We kijken graag samen met jou naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw talenten en wensen. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding, een gratis VOG en leuke en interessante informatiebijeenkomsten en workshops.

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen