Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Webinar ''Hoe inclusief denk jij?''

24 september 2020

Een webinar over inclusief denken in jouw organisatie

Donderdag 24 september van 19.30 - 20.45 uur vindt de vierde webinar plaats uit de online Collegetour. 

Onze volgende gast in de online Collegetour is Siela Ardjosemito-Jethoe. Zij adviseert en begeleidt organisaties om meer inclusief te handelen. Vaak zijn we minder inclusief dan we op voorhand denken. 
In deze webinar neemt Siela je mee in de onderwerpen inclusief denken en handelen. De nadruk ligt ten eerste op het verdiepen van het begrip diversiteit. Siela maakt inzichtelijk met welke brillen je naar diversiteit kan kijken en welke rol machtsverhoudingen hierin spelen. Vervolgens laat zij zien hoe je eigenaarschap kunt nemen om inclusie in je organisatie te bevorderen. Je wordt je meer bewust over diversiteit en wat dit betekent voor de verschillende lagen in jouw organisatie. 

Over de spreker  

Siela Ardjosemito-Jethoe is Cultureel Antropoloog Socioloog. Al 15 jaar houdt zij zich bezig met diversiteits- en inclusievraagstukken in het maatschappelijk middenveld.

Zij schrijft columns, is mede-auteur van verschillende boeken (waaronder Diversiteit in de samenleving) en is spoken word artist over inclusie en diversiteit.  Als zelfstandig ondernemer geeft zij advies, trainingen en coaching. Daarnaast is zij ‘Senior Beleidsadviseur Diversiteit en Inclusie’ aan Universiteit Leiden. 

Ook geinspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze webinar.


De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeenten. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven waardoor  je je werk nog beter kunt uitvoeren.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen