Naar main content
Gesloten (ivm Coronamaatregelen) Plan route

De juiste KLiK!

Nieuws

Vrijwillig Traineeship! Iets voor jou?

2 oktober 2020

Ben jij (of ken jij jongeren) tussen 16-27 jaar die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en echt nog iets willen maken van deze coronatijd? Dan is het Vrijwillig Traineeship een mooie kans! 

In oktober start namelijk in Vlaardingen een nieuw project. Het Vrijwillig Traineeship. De kans voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar...

  • die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging? 
  • die het komend half jaar aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken?
  • die iets goeds willen doen voor Vlaardingen, voor de ander en voor de wereld. Dan hebben we het komende half jaar iets supertofs voor hun in petto, het Vrijwillig Traineeship. 8 jongeren worden een half jaar begeleid om bij drie verschillende mooie maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan en erachter te komen wat hun talent is waar zij een ander mee kunnen helpen.


Meer weten over het Traineeship of popt er nu gelijk iemand bij je op? Klik dan op de link hieronder of deel de link in jouw netwerk. Meld je snel aan er zijn nog een paar plekken!

Voor vragen, neem contact op met Esther Winkelman (06-54967197) of Tjerk Walbroek (010-2484833) of mail naar [email protected]Afvinken die bucketlist! Misschien heb jij jouw 2020 bucketlist wel een beetje moeten aanpassen nu reizen en festivals niet door konden gaan. Maar wie zegt dat jij in 2020 niet alsnog een hele mooie bucketlist kan afvinken? Een bucketlist vol impact! We hebben alvast een paar dingen die jij meteen van je 2020 bucketlist af kan vinken, wanneer jij je aanmeldt voor het Vrijwillig Traineeship van KLiK Vrijwilligers. In oktober starten we namelijk met een nieuw programma in Vlaardingen voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud. Een half jaar lang ga jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, trainingen, het opdoen van ervaringen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Benieuwd wat jij daarna van je bucketlist af kan vinken? Schrijf je dan in voor het Vrijwillig Traineeship of check alvast voor meer informatie onze website


Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen