Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Vrijwillig Traineeship! Een mooie kans voor jongeren in coronatijd.

4 februari 2021

Ben jij (of ken jij jongeren) tussen 16-27 jaar die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en echt nog iets willen maken van deze coronatijd? Dan is het Vrijwillig Traineeship een mooie kans! 

In april start namelijk de 2e groep trainees in Vlaardingen. De kans voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar...

  • die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging? 
  • die het komend half jaar aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken?
  • die iets goeds willen doen voor Vlaardingen, voor de ander en voor de wereld. Dan hebben we het komende half jaar iets supertofs voor hun in petto, het Vrijwillig Traineeship. 12 jongeren worden een half jaar begeleid om bij drie verschillende mooie maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan en erachter te komen wat hun talent is waar zij een ander mee kunnen helpen.

Meer weten over het Traineeship of popt er nu gelijk iemand bij je op? Klik dan op de link hieronder of deel de link in jouw netwerk. Meld je snel aan er zijn nog een paar plekken!

Voor vragen, neem contact op met Yasemin Varol-Demiryurek (06-21288229) of mail naar [email protected]

Afvinken die bucketlist! Misschien heb jij jouw 2021 bucketlist wel een beetje moeten aanpassen nu reizen en festivals niet door konden gaan. Maar wie zegt dat jij in 2021 niet alsnog een hele mooie bucketlist kan afvinken? Een bucketlist vol impact! We hebben alvast een paar dingen die jij meteen van je bucketlist af kan vinken, wanneer jij je aanmeldt voor het Vrijwillig Traineeship van KLiK Vrijwilligers. Na een succesvolle 1e lichting starten we in april met een nieuwe groep trainees in Vlaardingen voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud. Een half jaar lang ga jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, trainingen, het opdoen van ervaringen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Benieuwd wat jij daarna van je bucketlist af kan vinken? Schrijf je dan in voor het Vrijwillig Traineeship of check alvast voor meer informatie onze website

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen