Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Rabobank stelt noodfonds beschikbaar

9 april 2020

Rabobank stelt € 50.000 beschikbaar in een noodfonds voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instanties

De coronacrisis raakt ook onze lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instanties. Veel van hen hebben een krap sluitende begroting en zijn afhankelijk van de specifieke toernooien, concerten etc. om inkomsten te genereren. Nu dergelijke evenementen of activiteiten worden afgelast waarbij kosten al zijn gemaakt, kunnen verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instanties in continuïteitsproblemen komen. Ook kan het voorkomen dat voorgenoemde instellingen projecten zijn gestart als gevolg van de coronacrisis en hiervoor een acute bijdrage nodig hebben.

Om hen te steunen in deze moeilijke tijd heeft de Rabobank het initiatief genomen voor een noodfonds dat beschikbaar wordt gesteld vanuit het coöperatief dividend van de lokale bank.

De Rabobank wil graag lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instanties die in continuïteitsproblemen zijn gekomen én klant zijn van de Rabobank, attenderen op het noodfonds. Aanvragen kunnen vanaf 6 april ingestuurd worden via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rabobank-cooperatief-fonds-voor-verenigingen-stichtingen-en-maatschappelijke-initiatieven/  

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen