Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Mensen maken Nederland!

4 november 2020

Het jaar 2021 staat in het teken van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet onder de noemer: Mensen maken Nederland. Een heel jaar zetten we, samen met jullie, vrijwilligers in het zonnetje en laten we niet-vrijwilligers weten hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is. Op deze manier hopen wij deze laatste groep te inspireren om zich ook vrijwillig in te gaan zetten.

Dit is ook het doel van Mensen maken Nederland, om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen.

Het is én een waardering naar bestaande vrijwilligers én een uitnodiging naar mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen om dit vooral wel te gaan doen. Je kunt in dit jaar met allerlei hulpmiddelen de diversiteit in je organisatie vergroten, nieuwe vrijwilligers werven en je bestaande vrijwilligers een hart onder de riem steken.

Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met ons mee? Want Mensen maken Schiedam en Vlaardingen.

Wil je al meer informatie lezen over Mensen maken Nederland, klik dan hier

Aanmelden voor de Kennisboostweek kan hier


Coördinatorenoverleg

Op 17 november van 15.00-16.30 uur organiseren we een overleg voor vrijwilligerscoördinatoren waarin we jullie ideeën en behoeften over het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet willen ophalen. We vertellen jullie meer over de activiteiten en onderzoeken wat er samen mogelijk is om op te pakken. Zowel collega’s uit Schiedam als Vlaardingen zijn bij dit overleg aanwezig. We leren van elkaar, delen ervaringen en wisselen kennis uit. In dit overleg bespreken we ook nog de waardering voor de vrijwilligers van 2020 met jullie.

Ben jij erbij op 17 november? Vul dan het onderstaande formulier in.


 

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen