Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

KLiK start nieuw project Vrijwillig Traineeship

8 september 2020

Per 1 oktober 2020 start KLiK vrijwilligers Vlaardingen met een nieuw project voor jongeren. Dit project is ontwikkeld door Vitis Welzijn (gemeente Westland) en onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd. 

In het Vrijwillig Traineeship gaan jongeren (16-27 jaar) voor een half jaar bij verschillende maatschappelijke organisaties aan de slag voor minimaal vier uur in de week. Het Vrijwillig Traineeship heeft als doel jongeren maatschappelijk te betrekken en te motiveren om vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast worden de trainees gestimuleerd zichzelf tijdens het Traineeship te ontwikkelen. Een ander doel is het jongerenproof maken van de maatschappelijke organisaties.

Wil jij als maatschappelijke organisatie deelnemen aan dit unieke project waarbij jongeren en maatschappelijke organisaties van elkaar leren? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Trainee worden?

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij het komend half jaar (vanaf september) aan je persoonlijke ontwikkeling werken én iets goeds doen voor de wereld? Dan is het Vrijwillig Traineeship echt iets voor jou! Hier word je begeleid om bij verschillende mooie maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan en erachter te komen wat jouw talent is waar jij een ander mee kunt helpen.

Nieuwsgierig geworden?


Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen