Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

KLiK presenteert de Online Collegetour

1 juli 2020

Voor besturen en vrijwilligerscoordinatoren

In een tijd van verandering kun je wel wat inspiratie gebruiken om succesvol te blijven met jouw vrijwilligersorganisatie. KLiK Vrijwilligers Vlaardingen en het Servicepunt vrijwilligers organiseren daarom een online Collegetour voor jou. Een serie webinars voor maatschappelijke organisaties om elkaar te inspireren en nieuwe ideeën op te doen. 

Vóór de zomervakantie praten inspirerende sprekers en experts uit het vrijwilligersveld je bij over ‘Interactief (online) vergaderen’ en ‘Besturen tijdens verandering’. Je krijgt heldere inzichten en antwoorden op relevante vragen. De collegetour bestaat uit meerdere webinars van ongeveer een uur, die je afzonderlijk goed kunt volgen. De eerste twee webinars vinden nog voor de zomer plaats en lees je hieronder. 

Na de zomer presenteren wij de volgende serie webinars in de Collegetour. Onderwerpen waaraan je kunt denken zijn; creatief online vergaderen, leiderschap, communicatie, flexibel ‘vrijwilligen’, diversiteit en vrijwilligersbeleid.

Heb je interesse in een webinar? Dan nodigen we je van harte uit om je in te schrijven. Deelname hieraan is kosteloos. Je ontvangt van ons een link om deel te nemen.

KLiK hier voor het aanbod

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Bij KLiK helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen