Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

​ Fonds ondersteunt #coronahulp-projecten

25 maart 2020

Nieuws van het Fonds Schiedam Vlaardingen

Het zijn onzekere tijden die een grote impact hebben op onze samenleving. Gelukkig ontstaan er op dit moment initiatieven waarbij mensen elkaar willen helpen en voor elkaar klaarstaan. Initiatieven die #coronahulp bieden aan de mensen die dat nu zo hard nodig hebben. En daar wil het Fonds Schiedam Vlaardingen graag aan bijdragen! 

Versnelde aanvraagprocedure 

Speciaal voor coronahulp-projecten is de procedure versneld. Via het reguliere aanvraagformulier kunnen stichtingen en verenigingen eenvoudig een aanvraag indienen.  De aanvragen worden snel en ruimhartig behandeld zodat u bij een positief advies gauw kunt starten. Bent u betrokken bij een stichting of vereniging en wilt u coronahulp bieden aan een kwetsbare doelgroep? Het Fonds Schiedam Vlaardingen denkt graag met u mee! U kunt uw plannen voorleggen en contact opnemen via [email protected] of via 010-4754033. Wellicht kan het Fonds iets voor uw initiatief betekenen! Kijk voor meer informatie over het Fonds op www.fondssv.nl.  

Kleine coronahulp Ook groepjes burgers zonder stichting of vereniging kunnen snel en eenvoudig geld aanvragen voor kleinschalige initiatieven via www.kleinecoronahulp.nl. Dit is een initiatief van een aantal samenwerkende fondsen. Het Fonds heeft zich hierbij aangesloten. 

Bron: Website Fonds Schiedam Vlaardingen


Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen