Naar main content

De juiste KLiK!

Nieuws

Doe mee met de Open Deuren Dagen!

23 augustus 2021

Zet je organisatie, vereniging of initiatief in de spotlight tijdens de Open Deuren Dagen. In de week van 18 t/m 26 september organiseren we met elkaar een week vol ontmoetingen en activiteiten. Je kunt tijdens de Open Deuren Dagen potentiële vrijwilligers, deelnemers en leden laten zien wat jouw organisatie voor hen te bieden heeft. Doe je ook mee? Vul dan het onderstaande formulier in.

De Open Deuren Dagen vallen tegelijk met de nationale Sportweek en de Burendag. Doe je mee met een activiteit op één van deze dagen? Zet ze dan ook op de kalender van de Open Deuren Dagen. 

Activiteit Je bepaalt zelf op welke dag en op welk tijdstip je jouw deuren opent en welke activiteit(en) je aanbiedt. Je organiseert bijvoorbeeld een leuke knutselactiviteit, een clinic, een workshop, een toernooi of je geeft een rondleiding door je organisatie.

Doelgroep Houd rekening met welke doelgroep je graag zou willen bereiken (nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers) en pas daar je activiteit(en) op aan. Wat je organiseert maakt niet zoveel uit, als je doelgroep maar een positieve indruk krijgt van jouw organisatie en zich welkom voelt.

Promotie Vanuit KLiK Vrijwilligers brengen we - vanaf begin september via verschillende communicatiekanalen - de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam op de hoogte van de activiteiten die je organiseert.

  • We maken per gemeente een duidelijk overzicht van alle deelnemende organisaties en hun activiteiten. Deze zetten we op onze website. 
  • In de stad komen driehoeksborden te hangen met posters over de Open Deuren Dagen
  • We denken graag met je mee als je inspiratie nodig hebt over welke activiteiten je kunt organiseren voor jouw doelgroep(en).
  • Je ontvangt onder andere een Open Deuren Dagen poster om op te hangen in je organisatie. Zo weten bewoners dat je meedoet.

Wil je jouw organisaties ook in de spotlights zetten? Doe dan mee mee met de Open Deuren Dagen van 18 september t/m 26 september. Schrijf je snel in.

Help je netwerk en deel

Terug naar overzicht

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen