Naar main content

Leren is leuk!

Academie

Vrijwilligersmarketing - Effectief werven van vrijwilligers

Hoe kan ik meer vrijwilligers werven? Wat kan ik doen om nieuwe doelgroepen bereid te vinden zich in te zetten als vrijwilliger?
Organisaties die met vrijwilligers werken hebben vaak moeite om voldoende vrijwilligers te werven. Vrijwilligers werven anno nu vraagt een frisse blik op de inzet van vrijwilligers en de manier waarop je ze kunt bereiken én overtuigen.
Wil jij nieuwe energie geven aan het werven van vrijwilligers? Meldt je dan aan voor deze inspirerende training!

Doel

Via een gestructureerde vierstappenmethode gaan de deelnemers de principes van vrijwilligersmarketing op de eigen praktijk toepassen, door het maken van een effectief marketingplan.

Goed om te weten

Ralf Fleuren van Bliqsem (een oude bekende van onze online collegetour;) verzorgt de workshop waarin organisaties worden getraind in het werven van vrijwilligers met slimme marketingmiddelen. Via een gestructureerde vierstappenmethode worden de deelnemers vertrouwd met een praktische en effectieve manier van werven van vrijwilligers.
De workshop duurt ongeveer 4 uur en bestaat uit een interactieve uitleg van de vierstappenmethode van vrijwilligersmarketing, voorzien van voorbeelden uit de vrijwilligerspraktijk en daarbuiten. Tijdens de workshop zullen de deelnemers ook opdrachten maken om het geleerde meteen te leren toepassen op de eigen praktijk.

Laden...
Terug naar alle trainingen
Vrijwilligersmarketing - Effectief werven van vrijwilligers

Training details

Naam:Vrijwilligersmarketing - Effectief werven van vrijwilligers Trainer:Ralf Fleuren Doelgroep:Organisaties Startdatum:27 oktober 2021 Tijd:13:00 - 17:00 Bijeenkomsten:1 Locatie:Gemeentehuis Vlaardingen (ingang Markt ) Categorie:Werken met vrijwilligers

Uitvoerende organisatie

KLiK Vrijwilligers
Bekijk organisatie

Help je netwerk en deel

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen