Naar main content

Leren is leuk!

Academie

Intrinsieke motivaties van vrijwilligers - Sparringssessie

Motivatie: het beweegt ons, maakt ons nieuwsgierig en houdt ons op de been. We bespreken de verschillende intrinsieke motivaties van vrijwilligers en kijken hoe die elementen een rol spelen in onze organisaties.

We beginnen bij het model van Clay et. al en de aanvulling van Takk & Car met een korte presentatie en gaan vervolgens met elkaar in gesprek. Wat zijn de ervaringen van onze medecollega's bij andere organisaties? Wat zijn hun obstakels en waar liggen kansen? En hoe relateert zich dat tot de intrinsieke motivaties van vrijwilligers?

Doel

Leren over de verschillende motivaties van vrijwilligers en met mede-organisaties goede praktijken delen over hoe je motivaties inzet om vrijwilligers te werven en te behouden.

Goed om te weten

Je kunt verwachten weg te lopen met kennis over het model, de overlappen daarin en met ideeën voor een nieuwe aanpak en verbeterpunten gericht op de intrinsieke motivaties van vrijwilligers. We gaan kort in op de inhoud en gaan vooral van elkaars goede (en minder goede ;)) praktijken leren, de peer2peer ontmoeting met collega-organisaties staat centraal.

Dit is de optionele 2e workshop van de Expeditie (die op 25 maart begint). Deze is voor iedereen (die met vrijwilligers werkt) te bezoeken.

Laden...
Terug naar alle trainingen
Intrinsieke motivaties van vrijwilligers - Sparringssessie

Training details

Naam:Intrinsieke motivaties van vrijwilligers - Sparringssessie Trainer:Renate van der Heijden Doelgroep:Organisaties Startdatum:28 maart 2024 Tijd:10:00 - 12:30 Bijeenkomsten:1 Locatie:Stadskantoor Schiedam Categorie:Werken met vrijwilligers

Uitvoerende organisatie

KLiK Vrijwilligers
Bekijk organisatie

Help je netwerk en deel

Wil je je inschrijven als vrijwilliger en heb je nog vragen?

Maak een afspraak

Voordelen KLiK account

  • Kom gratis en eenvoudig in contact met organisaties
  • Blijf op de hoogte van nieuws en nieuwe vacatures
  • Schrijf je gemakkelijk in voor onze trainingen